Contact

Openingstijden
9:00 – 18:00
11:00 – 17:00
Gesloten
Over mij

Om de beste resultaten te behalen heb ik een allround opleiding gevolgd aan de PMU academie van Irma Hulscher in Almere. Tijdens deze opleiding heb ik de beste technieken geleerd om u als klant helemaal tevreden te stellen.

Permanente Make-Up Bergitha is een gespecialiseerde salon die graag iedere klant met een goed resultaat wil behandelen. De klant laten stralen en tevreden stellen is dan ook het doel waar wij ons vooral op focussen. Daarnaast geven wij u adviezen waar het nodig is en kijken wij samen met u als klant naar de beste mogelijkheden in de permanente make-up.

Om deze goede service uit te laten blinken in een mooi resultaat heeft de eigenaresse, Bergitha Prins, een opleiding gevolgd aan de Hulscher Academie voor permanente make-up. Deze academie biedt de beste opleidingen in de permanente make-up.

Hierdoor zijn er specialisaties ontwikkelt voor alle vormen van permanente make-up zoals wenkbrauwen, eyeliners maar ook de dermatografie mogelijkheden camoufleren van littekens, vitiligo, areola. De medewerkers van PMU Bergitha blijven zich altijd optimaliseren in het vak zodat wij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en trends. Daarom kan PMU Bergitha voor u de uitkomst zijn als u interesse heeft in permanente make-up en dermatografie. Wij leveren werk dat gericht is op kwaliteit, uiterste hygiëne, zorg voor de klant en een optimaal resultaat.

De oprichtster van PMU Bergitha heeft als doel om ieder persoon die interesse heeft in permanente make-up deze optimaal te behandelen tot het gewenste resultaat behaald is. Iedere klant heeft andere wensen en ideeën van schoonheid. PMU Bergitha is er op gericht om de klant op zijn of haar mooiste versie weer te geven, waarbij permanente make-up als een natuurlijke look overkomt. Soms weten klanten nog niet helemaal zeker wat voor hun de best mogelijke optie is, maar daarbij zal PMU Bergitha u graag willen begeleiden zodat u met een 100% tevreden gevoel de salon verlaat.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan gelijk contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk verder!

Adresgegevens

Van Gilselaan 49 4702GJ Roosendaal

Telefoon

Mobiel: +31 6 10781735
Email: bergitha.prins@gmail.com

Openingstijden

Maandag-Vrijdag: 9:00 – 18:00
Zaterdag: 11:00 – 17:00