Cosmetisch

Alles over cosmetische PMU

Cosmetische PMU

Cosmetische Permanente Make-Up is een unieke manier om altijd te kunnen stralen. Het aanbrengen van permanente make-up is geen kunstje, het is een vak dat vraagt om expertise. Voor dit bijzondere vak heb ik een allround opleiding gevolgd aan de beste PMU Academie van Nederland bij Irma Hulscher in Almere.

Ik heb de beste technieken geleerd om u als klant helemaal tevreden te kunnen stellen. Cosmetische PMU is het inbrengen van pigmenten in de bovenste laag van de huid met behulp van een heel dun naaldje. Bij cosmetische PMU worden wenkbrauwen,eyeliners en lippen gepigmenteerd, zodat bepaalde onderdelen in het gezicht mooi geaccentueerd worden.

Mogelijkheden

Permanente make-up is de uitkomst voor cosmetische behandelingen.
Onder Cosmetische PMU verstaan we het pigmenteren van
ogen eyeliner, infralash of Eyeliner schaduw.
Bij wenkbrauwen kunt u denken aan hairstrokes, ombre/powder wenkbrauwen.
Bij lippen kunt u denken aan lipliner,lipshadow en fulLips.

Wilt u graag een afspraak maken?

Permanente Wenkbrauwen

Welke wenkbrauwen heb jij? Zijn ze te klein, te dun, te kort, ongelijk of gewoon niet mooi? Misschien heb je er een litteken in zitten of heb je helemaal geen wenkbrauwen door veelvuldig epileren of door een haarziekte (alopecia)? Wanneer jouw wenkbrauwen niet perfect zijn en je wilt dat juist graag, dan is een professionele Permanente make-up behandeling de oplossing! Wanneer je al redelijk mooie wenkbrauwen hebt en wil je ze nog mooier hebben dan is ook een behandeling met permanente make-up een aanvulling.

Permanente Eyeliner

Onder alle omstandigheden een mooie oogopslag; dat wilt toch iedereen. Maar ook wanneer je slechtziend bent, veel sport, asymmetrische of kleine ogen hebt, kan een permanente eyeliner een uitkomst zijn. Weinig of geen tijd besteden aan je make-up, mooi naar bed en ook weer mooi opstaan is toch geweldig. Alle weersomstandigheden zijn geen probleem na een PMU eyeliner behandeling u ziet er dan altijd stralend uit.

Permanente Lippen

Naar aanleiding van wensen, mogelijkheden en technieken kan er ook bij jou een prachtige permanente lip kleur gezet worden die helemaal bij jou past. Door kennis en ervaring ben je bij PMU Bergitha op het juiste adres. Heel veel vrouwen, van alle leeftijden, zijn gelukkig gemaakt met de perfecte lipverfraaiing. Mooie volle lippen willen we allemaal wel? Met Permanente make-up kunnen de lippen op een natuurlijke wijze geaccentueerd worden. Het corrigeren van de lippen om ze meer symmetrisch te maken is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Tegenwoordig is het ook enorm mooi en hip om fulLips te hebben in prachtig rood of roze

Heeft u een vraag? Neem dan gelijk contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk verder!

Adresgegevens

Van Gilselaan 49 4702GJ Roosendaal

Telefoon

Mobiel: +31 6 10781735
Email: bergitha.prins@gmail.com

Openingstijden

Maandag-Vrijdag: 9:00 – 18:00
Zaterdag: 11:00 – 17:00